Српски  Magyar 

Јавни радови у 2008. години

Javni radovi u Opštini SrbobranСедмог фебруара 2008. године почели су Јавни радови, одобрени по поднетом пројекту у току 2007. године- „Формирање и одржавање ветрозаштитних појасева“.
Запослено је 10 НКВ радника и 1 ССС радник, сви са евиденције незапослених лица Националне службе за запошљавање. Рок извођења радова је три месеца.
На Бечејском путу је са десне стране пута (идући ка Бечеју) посађено 308 садница тополе, на Врбашком (лево идући ка Врбасу) 140 топола и 240 садница храста. На Сегединском путу посађено је 700 садница багрема и 100 садница копривића и на Суботичком путу је посађено 690 садница тополе.
Javni radovi u Opštini SrbobranТакође, у оквиру Јавних радова, су орезана постојећа стабла у дрворедима на Бечејском путу и на Сегединцу и формиране крошње.
Предстоје још радови на одношењу грања које је остало на површинама испод или око стабала, што ће бити урађено у наредном периоду.
Организатор и координатор свих послова у оквиру Јавних радова је ЈП „Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран“.
 
  
ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран"