Српски  Magyar 

Тајна венчане фотографије

Мултимедијалну монодраму Олге Стојановић у извођењу познате глумице Соње Савић заинтересовани могу погледати 04.04.2008. године с почетком у 19,30 часова у Великој сали Скупштине Општине Србобран

«Извођење мултимедијалне монодраме “Тајна венчане фотографије” по тексту наше познате колумнисткиње и књижевнице Олге Стојановић а у ауторском извођењу Соње Савић уз  ДВД пројекцију у трајању монодраме-80 минута-рад дипломаца Ликовне  и Дизајнерске Академије под драматуршким вођством Соње Савић  (која се иначе од  90-тих бави мултимедијама ,музичко драмским сведочанствима времена и  чији радови су  уврсшени у различите фестивале и гостовања како по бившим републикама екс Југославије тако у иностранству.
Екслузивно Женска представа, готово манифестна !Драге Наше,  Соња Савић Вас позива да прославимо сценским Манифестом, где ћемо пројектовати мачомилитарне мушкарце, солунске Борце, Патриоте као контру напуцаним момцима и младиће наше - Синове који би Породицу, да ли овде или да аплицирају, да оду да не гледамо унуке како нам расту….. још савремених информација “Генерације која себе зове “ЈА САМ ДЕТЕ НАТО ЦИВИЛИЗАЦИЈЕ!”
У мултимедији ауторско музичком сведочанству три дипломца Ликовне и  Дизајнерске Академије под Драматуршким вођством Ваше Соње Савић-овај рад мултипликује сцену јер Управник Мики Ђуришић се обраћа са екрана као и сам писац. На сцени у пуној дужини праћена  пројекцијом, сам ја, Соња Савић, са слободно можемо рећи, Манифестним текстом Олге Стојановић  козерски духовит како то само наша савременица може и доведен до Провокације - да ли су нас наши Мушкарци заслужили.Дођите да се са мном борите игром,филмом,сонговима-први пут ћу вам и певати уживо! За “Право” Праве Моногамне Љубави-Мита који нестаје иза венчаних одбачених велова,расутих Фамилија, за наше Потомке да још једном промислимо и Прославимо тајну Венчаних велова!
Гледалац ће  изаћи испровоциран.да не прејудицирамо али ипак-Катарзичан  и са једним провокативним уверењем о решењу Хришћанске Цивилизације  и питања Породице и  Жене у њој,кроз врло близак,јасан текст ,али духовит и  бритак као Олгине колумне.»

Соња Савић „

Службени лист