Српски  Magyar 

Ускоро Бисеров 19 Еко камп - пријави се!

Удружење за помоћ МНРО Бисер организоваће и ове године Еко камп. Уз подршку Министарства за рад, борачка и социјална питања и Савеза МНРО у АП Војводини, штићеници удружења и њихови гости окупиће се по 19. пут, на кампу чији је овогодишњи мото „Пусти бриге – покрени вијуге“.

"Еко камп је инклузивног карактера у којем учествују деца типичне популације, као и деца, млади и одрасли са сметњама у развоју. Камп почиње 29. јула и траје до 02. августа у Шумици на Вашаришту. Обухвата пет радних дана. Учесници ће долазити свакодневно од 09.00 часова и боравити на кампу до 15.00 часова. Цена котизације за учешће је 200 динара по дану боравка на Еко кампу.

Циљ Еко кампа је побољшање социјализације, интеракције деце, младих и одраслих са сметњама у развоју, отклањање предрасуда и побољшање степена укључености у разне активности едукативног, спортско – рекреативног, креативног типа. Као и сваке године, камп ће посетити удружења за помоћ ментално недовољно развијеним особама са  територије целе Војводине, а очекује се и велики број волонтера који пружају подршку и помоћ током реализације кампа.

Позивамо све заинтересоване учеснике да се пријаве на број телефона 062.1079.966 или на адресе Пролетерска 4 и Скопљанска 5. Позивамо и оне које желе да помогну у организацији и реализацији кампа, односно волонтере, који се могу пријавити путем e-maila Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на број телефона 064.200.2080. На исту адресу и број телефона могу нам се јавити и предузећа која су заинтересована да спонзоришу Еко камп и на тај начин унапред свој статус одговорног предузетништва. Радујемо се поновном дружењу у природи", наводи се у саопштењу Бисера.

 

Службени лист