Српски  Magyar 

Општина Србобран на Сајму туризма

Opština Srbobran na sajmu turizmaНа 30. Међународном сајму туризма у Београду, који се одржавао од 28.02-02.03. 2008. године, општина Србобран је имала своје представнике. Центар за спорт и туризам се на сајму појавио са новим пропагандним материјалом “Водич кроз општину  Србобран” који је финансиран од стране Покрајинског секретеријата за привреду

На конкурсу подстицајних средстава за суфинансирање трошкова учешћа војвођанских предузећа и туристичких организација на међународним сајмовима, који се одржавају током прва три месеца ове године у нашој земљи, Центар за спорт и туризам Србобран је једна од 8 туристичких организација којој су одобрена средства, а конкурисало је 64 предузећа и организација.
Opština Srbobran na sajmu turizma У водичу  се налазе важни културно-историјски споменици, воде општине Србобран, две главне манифестације као и друге важне информације потребне посетицу Србобрана.
Центар за спорт и туризам Србобран је имао запажено место на сајму и остварио је добре контакте од којих ће многи имати користи, а сврха и   циљ Центра је  посећеност општине Србобран као важне туристичке дестинације тј. места вредног пажње.
Што се тиче даљег рада Центра а везано је за развој туризма у нашој општини у припреми је нов материјал тј. календар манифестација општине Србобран.
Сви они који су заинтересовани да виде како изгледа „Водич кроз општину Србобран“ могу посетити Центар и добити  примерак овог пропагандног материјала.

Директор Центра за спорт и туризам Србобран
Наташа Јанковић

Службени лист