Српски  Magyar 

Хотел „Елан“ чека купце

Hotel Elan ceka kupce - SrbobranОпштински суд Врбас, одељење у Србобрану, организоваће у понедељак, 20. октобра усмено јавно надметање за куповину Хотела „Елан“. На јавној дражби ће се наћи хотел Б категорије, са свим пратећим објектима, на парцели површине 43 ара и 50 м2.

  Вредност хотела процељена је на 44.152.762 динара. Према правилима надметања хотел се не може продати испод утврђене вредности, а на јавној продаји могу учествовати сва лица која положе депозит у износу од 10 одсто вредности. Најбољи понудилац, односно купац, дужан је да постигнуту цену исплати у року који одреди суд, а у случају да купац не плати остварену цену у предвиђеном року, суд ће решењем продају огласити неважећом и одредити нови термин за продају. Јавно надметање у србобранском суду заказано је за 10.30 часова, у соби бр. 5.
Hotel Elan ceka kupce - Srbobran  Иначе, хипотеку над хотелом има Управа за јавне приходе, односно Министарство финансија, због неисплаћених пореза и доприноса. Хотел има 52 собе, три апартмана, фитнес центар, пекару и више сала и тераса. Некада је био процењен на 1,1 милион евра, док је почетна цена која ће важити у понедељак преполовљена и износи око 535.000 евра.