Српски  Magyar 

Брод театар поново у Србобрану

У петак, 01.августа 2008. године с почетком у 21,00 час  у Србобрану на обали канала ДТД биће одржана представа Ђорђа Писарева „Шта све можеш у Њујорку кад си мртав одувек“ коју Брод театар из Новог Сада приказује на пловним путевима Војводине.
Представу у режији Ратка Радивојевића играју глумци Позоришта младих из Новог Сада

После представе свира новосадски ЏЕЗ ТРИО ОССА

ПРАТЕЋИ ПРОГРАМИ

(90 минута пре почетка представе)

ИНФОРМИСАЊЕ МЛАДИХ У РУРАЛНИМ СРЕДИНАМА О ПОСТОЈЕЋИМ ПОДСТИЦАЈНИМ МЕРАМА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ У ВОЈВОДИНИ И СРБИЈИ у организацији Развојног Фонда за младе Инфо семинари о постојећим мерама за подршку (само)запошљавања с циљем подстицања младих на активнију улогу у процесу (само)запошљавања. Намењени су незапосленим младим људима заинтересованим за било који вид (само)запошљавања, представницима Националне службе запошљавања, локалне самоуправе, локалних омладинских организација, послодавацима и медијима.
 
БОГАТСТВО РАЗЛИЧИТОСТИ, изложба у организацији Развојног фонда за младе и Студентског културног центра Нови Сад Изложба фотографија и видео-радова младих аутора који се баве темом мултикултуралности и неговањем европских вредности у Војводини.

МИСЛИ ГЛОБАЛНО, МЕРИ И ЕДУКУЈ ЛОКАЛНО у огранизацији Инжењера заштите животне срединеМобилна еколошка лабораторија за испитивање површинских водотокова и едукацију становништва о значају очувања и унапређења стања водотокова у Србији.

 

 

Дом културе Србобран
Владимир Мудрински

 

Службени лист