Српски  Magyar 

Србобранке вицешампионке ТИСА КУП-а

Kuglanje SrbobranУ четвртак, 5.јуна 2008.године одиграно је финале ТИСА КУП-а у аматерском куглању. Финале је одржано у Врбасу, а квалификације за финале се играло у кугланама Новог Бечеја, Зрењанина и Врбаса. У такмичењу у коме је учествовало 23 екипе у финале су ушле само четири. Од пет србобранских екипа -  „Шврћа“, „Тук“, „Превоз“, „Крајина“, једина женска екипа  „Центра за спорт и туризам“ је ушла у финале.

У финалном такмичењу у женској конкуренцији су учествовале екипе „Медицинар“ Врбас, „Хомеинке“ Нови Сад, „Бовелт“ Сента и „Центар за спорт и туризам“ Србобран. Прво место је заузела екипа „Бовелта“ из Сенте, а друго, екипа „Центра за спорт и туризам“ Србобран, док је у мушкој конкуренцији прво место освојила екипа „Радијатор“ из Зрењанина.
С обзиром на велики број екипа, успех куглашица из Србобрана је велик, и уѕ мало више спортске среће екипа је могла постићи резултате из 2005. године, када су србобранске куглашице освојиле прво место ТИСА КУП-а

У појединачној конкуренцији у куглању Јадранка Кочиш,  капитен екипе „Центра за спорт и туризам“ је освојила  треће место и бронзану медаљу, иако је имала исти број порушених чуњева као другопласирана, али мањи број у чишћењу.