Српски  Magyar 

Касачке трке на хиподрому

Kasacke trke na hipodromu - SrbobranУ организацији Коњичког клуба „Вранац“, на хиподрому у Србобрану, у недељу је одржан трећи Меморијал др Лазар Панковић. На програму је било осам касачких трка,и на хиподрому су се, пред око 1.500 гледалаца, појавила 93 коња из многих клубова од Ниша до Суботице. Тркачки дан у Србобрану имао је међународни карактер јер су се на хиподрому појавила и два грла из Осијека у Хрватској.
 
 
Kasacke trke na hipodromu - Srbobran  Највише пажње изазвала је трка Меморијал др Лазар Панковић у којој је наступило десет грла. Победник трке било је грло Бугати ХБД, са возачем Александром Димитријевићем, које је остварило најбољи резултат 1.15,8, што је најбоље време ове сезоне у Србији.
 
  „Тркачки дан у Србобрану искористили смо да званично потпишемо повељу о братимљењу са Коњичким клубом Орошхаза из Мађарске. Овим потезом желимо да учврстимо и унапредимо већ постојећу сарадњу наших клубова, али и односе наша два града, Србобрана и Орошхазе, који су недавно такође побратимљени“, рекао је Жељко Вујановић, председник Коњичког клуба „Вранац“.
Kasacke trke na hipodromu - SrbobranKasacke trke na hipodromu - Srbobran
 

Службени лист