Српски  Magyar 

Велико спремање центра Србобрана

Spremanje centra SrbobranaУ току јучерашњег дана запослени у ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран" започели "велико спремање" центра Србобрана. Наиме, радници и војници на цивилном служењу војног рока у ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран" почели су скидати вишеслојне налепљене плакате на јавним површинама. Након што су јуче очишћени велики прозори на Задружном дому и излог најстарије самоуслуге у Србобрану у улици Светог Саве бр. 2., данас је настављено са чишћењем излога бивше "Љубљанске банке" и зграде биоскопа у Србобрану.

 

Spremanje centra Srbobrana  «Према општинској Одлуци о комуналном реду забрањено је и кажњиво лепљење плаката, осим на местима који су за то предвиђени, те би ови радови, које смо започели, требало да буду узор осталима како се то ради. Такође, напомињемо да ћемо радове на чишћењу плаката наставити на објектима који су у државној својини. Оваквих запуштених и врло ружних стаклених површина има много, па би власници пословних простора требало исто да ураде.
  Како сада изгледа зграда без накарадно налепљених плаката можете се уверити и овим путем апелујемо да се убудуће не лепе плакате где им није место», поручила је госпођа Нада Нађ, директорица Дирекције