Српски  Magyar 

Трећи тркачки дан на хиподрому

Јуче, 20.септембра одржан је трећи тркачки дан у организацији КК Вранац. Пред око хиљаду посетилаца, поклоника касачког спорта трчало је чак 104 грла. Овај тркачки дан био је у знаку најмлађих касача, наиме главна трка дана била је Шампионат Србије за двогода грла. 
Одлично припремљена стаза и добре временске прилике и овога пута су погодовале брзим и неизвесним тркама. Пре најважнијег догађаја Србобранци су се својим суграђанима представили у три трке. На задовољство домаћих навијача нису изостали пласмани наших грла. Трећа места освојили су Бранислав Топалов са грлом Free Archer и Богдан Белић алијас Бата Генерал, са својим Ламбертом.
Шампионат двогодаца је изазвао највећу неизвесност и узбуђење, тим пре што је у овој трци трчао и наш представник Бразил, са власником и возачем Жељком Вујановићем. После неизвесне трке поредак на циљу био је следећи: прво место освојио је Казанова са Александром Димитријевићем у времену 1,23,1 по километру, други на циљ је стигао Дижон, трећа је била Abba док се на четврто место пласирао Бразил са Жељком Вујановићем у сулкама. Одличан резултат овог перспективног касача најављује још једног успешног коња у 62 године дугој традицији коњичког клуба у Србобрану. У најбржој трци дана тријумфовала је Blondie са шампионом Браниславом Мукићем и том приликом истрчала 1,17 по километру.
Одлична организација и пријатан амбијент и овога пута су обележили тркачки дан, а рекордан број грла потврдио је репутацију коју у касачком спорту има КК Вранац.