Српски  Magyar 

"Сузе су О.К." у Малом позоришту

Дом културе Србобран наставља са грађењем доброг позоришног репертоара; овога пута на програму је представа "Сузе су О.К.", у којој по тексту Мирјане Бобић Мојсиловић и у режији Милана Караџића, играју Тања Бошковић, Петар Михаиловић и Милан – Цаци Михаиловић

Извођење је заказано за петак, 16. јун у 20.00 часова, у сали Малог позоришта. Цена карте је 300 динара, у претпродаји карте се могу купити од 12. јуна, радним данима од 08.00 до 16.00 часова, у Дому културе Србобран, Цара Лазара 6.

"Постоје људи којима је важнија интерпретација живота од његове фактографије. То су сањари, они који се мувају у поезији и око ње, они којима је опис стварности важнији од стварности, и којима је потреба да оставе неки траг о свом постојању важнија од самог постојања. Сузе су прича о томе – о сузама, страстима, разочарењима, о песницима и њиховим музама, о песмама које никада неће бити написане, и о оној која стиже касно", написала је о тексту Мирјана Бобић Мојсиловић.

Награде:

представа - друга награда публике, 25. Нушићеви дани, Смедерево, 2008.

Тања Бошковић - награда за најбољег глумца вечери, 25. Нушићеви дани, Смедерево, 2008, награда за најбољу женску улогу, 9. Театар фест, Добој, 2008.

Службени лист