Feb 24, 2019 Last Updated 10:03 PM, Feb 22, 2019

Стиже представа "Шта ме снађе"

Дом културе Србобран организоваће за љубитеље позоришне уметности извођење још једне популарне представа - овога пута на репертоару је монодрама "Шта ме снађе". Текст за ову монодраму написао је Небојша Ромчевић, режију потписује познати глумац и режисер Бранко Ђурић Ђуро, а игра Анђелка Прпић. Представа је настала у продукцији београдске продуцентске куће "ГМР".

"Шармантна Анђелка у овој представи игра Јованку Јоку Јаковљевић, банкарку стару 32 године. Анђелка је једна млада жена која гради каријеру оним што има (памети и знања понајмање), у суровом корпоративном свету. Сасвим случајно се нашла пред дилемом: част и брачна верност или успон у каријери? Такву дилему не може да разреши сама: читава војска ликова јој у томе помаже стварајући још већу конфузију у њеној празној главици, а директоров син само што није ушао у њену собу. Овај је свет скројен тако наопако да изгледа да је свака жена бар једном налетела на свог Харвија Вајнстајна. Задовољство је његово, кајање њено...", речено је о представи.

Извођење је заказано за суботу, 02. јун у 20.00 часова, у сали Малог позоришта. Цена карте је 400 динара, а карте се могу купити у претпродаји радним данима у просторији Дома културе, од 08.00 до 17.00 часова.

Службени лист