Српски  Magyar 

Изложбе, концерти, пројекције, трке...

Милица Зарић, в.д. директора Дома културе Србобран, позвала је Србобранце да се већ првог дана прославе Петровдана прикључе праћењу програма, осмишљених управо за њих, како би слава места протекла на најлепши начин.

"Петровданске свечаности крећу у недељу, 07. јула у Надаљу, а завршиће се 14. јула у Србобрану. Почињемо прославом Ивањдана у Надаљу, где нас очекују наступи ‘Аматери своме граду’ и концерт ‘Трибуте банд’. Програма у Србобрану започиње у понедељак 08. јула, отварањем продајне изложбе слика Удружења ‘Арт’, у галерији Дома културе, која има и хуманитарни карактер. Изложба ће трајати до 11. јула, а сва прикупљена средства биће усмерена за помоћ нашем суграђанину, малом Стевану Нађ.

Већ 11. јула нас очекује изложба Хаџи Зорана Лазина ‘Краљ Петар I ослободилац’, а за 12. и 13. јул планирани су концерти група ‘Балканика’ и ‘Дивље Јагоде’. Петровданске касачке трке ове године спадају под програм ‘Петровданских свечаности’ и биће одржане 13. јула. То су 15. јубиларне трке и очекујемо да ће бити организоване и боље него до сад. Наредног дана, 14. јула, нас очекује пројекција новог филма на отвореном", рекла је Милица Зарић. 

 

Службени лист