Српски  Magyar 

Заказана аудиција за такмичење "Србија у ритму Европе"

"Србија у ритму Европе", највеће музичко такмичење за младе узраста од 14 до 21 године, заказало је аудицију у Србобрану за четвртак, 11. фебруар у 13.00 часова, у сали Малог позоришта.

Деца и омладина могу се пријавити слањем поруке на инстаграм налогу @ritamevrope Порука треба да садржи име и презиме кандидата, годину рођења, град из којег долазе, као и то да ли се пријављују за певање или плес. Уколико се пријављују као плесна група, могу се пријавити са једног налога тако што ће у поруци написати све ове податке за сваког од члана групе. Плесачи са собом на флешу (УСБ) треба да понесу музику уз коју ће играти и плесати.

Одабрани ће имати прилику да свој врхунски таленат за певање и плес усавршавају током седмомесечних припрема, са тренерима гласа и уметничким директорима сценског перформанса програма "Ритам Европе".  

Подршку деци и омладини Србије кроз овај телевизијски формат највећи ове врсте у нашој земљи, дају и амбасадори земаља Европе, Европске уније, Аустралије и Израела. Програм "Србија у ритму Европе" ће се у 2021. години емитовати уживо на Првој ТВ.

Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, жирија градова и општина учесника телевизијског програма "Србија у ритму Европе", као и гледалаца који гласају путем СМС-а, а само финале телевизијског преноса биће емитовано у директном преносу на Првој ТВ.

Сва учесници на аудицији као и сви присутни у просторији у којој ће се аудиција одржати, морају носити маске за лице, уз држање физичке дистанце од најмање 2 метра. У просторији ће бити присутно највише 10 људи у истом тренутку укључујући и тим "Ритам Европе". Сви учесници у аудицији имаће тачан термин доласка.

 
 

Службени лист