Српски  Magyar 

Нова недеља - нови културни програми

За прва два дана наредне недеље, понедељак и уторак 08. и 09 август, Дом културе Србобран припремио је у оквиру Културног лета 2022 извођење два програма - позоришне представе "Јао мени", и концерт Зоране Павић и бенда „Old Hat Orchestra“.

Представа "Јао мени" заказана је за понедељак у 21.00 час, у дворишту Дома културе, а концерт Зоране Павић на истом месту у исто време, али наредног дана, у уторак.

"Јао мени или ти Ја о мени, како вам драго, прича је о малом човеку у судару са законом и бирократијом. Ситуација у којој се нашао свако од нас, бар једном у животу. Како ће Благоје Панајотовић успети да се снађе на регрутацији у војном одсеку, док га испитује и прегледа војни психијатар и да ли ће се извући, испричаће вам Срђан Ивановић и Мина Лазаревић у урнебесној комедији".

„Old Hat Orchestra“ чини осам музичара и пружа угодан осећај природних звукова аутентичних инструмената и вокала. Дувачка секција и комбинација женског и мушких вокала доноси оригиналне музичке аранжмане светских и домаћих аутора. Кроз две деценије постојања „Old Hat Orchestra“ је бројним наступима прошетао различитим музичким жанровима и епохама.