Apr 10, 2020 Last Updated 2:24 PM, Apr 9, 2020

Обука за почетнике у пословању

Регионална развојна агенција Бачка Вас позива да се пријавите на обуке које организује овог месеца:

Обука за почетнике у пословању

Датуми одржавања обуке:

10. и 11.4.2019. године – Нови Сад
15. и 16.4.2019. године – Нови Сад
17. и 18.4.2019. године – Нови Сад

Теме: Мотиви и особине предузетника; Анализа и вредновање пословне идеје; Правни основ пословања; Регистрација привредних субјеката; Порези и доприноси; Бизнис план – практичан део

Обука је бесплатна, а намењена је свим незапосленим лицима као и физичким лицима која желе да добију више информација о могућностима везаним за покретање сопственог посла.

Обука ће се одржати наведеним данима са почетком у 10 часова.
Сви заинтересовани могу да се пријаве путем телефона на: 021/55-77-81 или путем електронске поште на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Најава промоције актуелних програма:

Промоција представљања актуелних Јавних позива Министарства привреде, Фонда за развој Републике Србије као и Развојне агенције Србије за потенцијалне предузетнике и постојећа ММСП.

Промоција ће се одржати 15.4.2016. у Медиа инфо центру, Сутјеска 2 ( СПЕНС – И спрат), у Новом Саду са почетком у 16х.

 

Позивамо Вас да се пријавите за учешће у Програму пружања стандардизоване услуге менторинга секторима прерађивачке индустрије који расписује Развојна агенција Србије

Јавни позив се расписује са циљем унапређења пословног амбијента и подршке несметаном развоју ММСПП која послују у оквиру сектора прерађивачке индустрије груписане у четири области и то: индустрија машина и опреме; прехрамбена индустрија; дрвна и индустрија намештаја и индустрија гуме и пластике.

Више о позиву можете сазнати на овом линку.

 

 

Службени лист