Nov 19, 2019 Last Updated 2:33 PM, Nov 18, 2019

Контакт центар као део подршке увођењу нових сервиса еУправе

Канцеларија за информационе технологије и електронску управу и Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД), у сарадњи са Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) и Фондом за добру управу Владе велике Британије успоставили су Контакт центар као део подршке увођењу нових сервиса еУправе.

Контакт центар за јавну управу је намењен двосмерној комуникацији са запосленима у органима државне управе и локалне самоуправе. Сви запослени који раде у информационим системима еЗУП, еИнспектор, Бебо добродошла на свет (еБеба) и Јединственом систему локалних пореских администрација (ЛПА) ће своје упите моћи да пошаљу попуњавањем контакт форме (https://www.ite.gov.rs/tekst/1836/kontakt-centar-za-javnu-upravu-g2g.php) која се налази на сајту Канцеларије за информационе технологије и електронску управу (www.ite.gov.rs) и може јој се приступити путем брзог линка на почетној страни...

Контакт особа при ОУ Србобран је Владимир Станковић (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.)

Службени лист